Älskling, släpp mobilen så pratar vi!

Kollega, hur kan vi hjälpa varandra?

I dagens stressade samhälle upplever många att tiden inte räcker till. Ändå ägnar vi allt mindre tid åt att ta hand om oss själva och varandra. Hållbar Vardags reflektionskortlekar ger dig och dina nära möjligheten att fundera över hur vardagen funkar just nu & vad som kan bli bättre!

FAMILY och ME edition består av 32 frågekort med åtta olika teman och ger dig chansen att reflektera över frågor om vad du mår bra av och vad som kan hjälpa dig att skapa en meningsfull vardag, hemma och på jobbet. Korten kan användas på egen hand, tillsammans med familjemedlemmar eller vänner. Oavsett hur många eller vilka som deltar är alla vinnare.

WORK edition består av 36 kort där organisation och arbetsmiljö bryts ned till konkreta frågor för både den enskilde och arbetsgruppen. Den kan med lätthet användas på det återkommande veckomötet, men också som inslag i en workshop.

Reflektionskorten levereras in en vacker organza-påse!

Här kan du också beställa boken “Myten av många bollar i luften” och 5-stegsmetoden SustainYou för att öka din personliga hållbarhet!

Visar alla 5 resultat