En hållbar vardag är möjligt

men det är långt ifrån en självklarhet idag. Hur vi väljer att leva vår vardag påverkar inte bara oss själva utan också familj, vänner och kollegor.

Att skapa en hållbar vardag har blivit en viktig fråga för såväl arbetsgivare som enskilda individer. Det är dags att ta frågan på allvar och göra medvetna val tillsammans. Är du redo?

Seminarier - Stockholm

Hur kan du och dina medarbetare få en mer hållbar vardag?

Vi vänder oss till dig som vill vill arbeta förebyggande med att göra dig och din personal hållbar. Du kan ha olika ingångar och mål med insatsen. Det kanske handlar om arbetsmiljö, hållbarhet eller att vara en attraktiv arbetsgivare. Troligen är du chef, VD eller HR-ansvarig.

 

FRUKOSTSEMINARIUM 19 JANUARI 2018 - Läs mer och anmäl dig

SustainYou

Appen SustainYou hjälper dig med goda vanor i vardagen både på jobbet och hemma.
Språk: svenska och engelska.

För attraktiva arbetsgivare

Att i ord och handling visa att medarbetarnas hälsa och balans i vardagen är viktigt är både strategiskt och moraliskt rätt. Det är också ett sätt att arbeta med CSR i praktiken. Utöver att det höjer prestation och resultat.

 

Vad behöver du?

Vi har både bra och dåliga dagar. Målet är att öka de bra dagarna så att vi kan leva en vardag vi inte vill eller måste ta ledigt ifrån.

Det egna ansvaret är viktigt men ibland behöver vi hjälp att förstå vad vi behöver. Vi tror att de små insikterna och förändringarna många gånger leder till stora positiva effekter. Därför har vi samlat viktiga frågor i en kortlek som kan hjälpa till på resan mot en mer hållbar vardag.