Inspireras och utvecklas med oss

I dagens samhälle är inte fysisk utmattning problemet utan psykisk utmattning. Idag ska det mycket till innan vi ramlar ihop av för mycket fysiskt arbete. Men att känna sig som en urvriden trasa vid dagens slut är inte ovanligt. Vi alla behöver fundera över vad vi kan och orkar: utveckla vår personliga hållbarhet.

Bakom det ligger för hög aktivitetsnivå och för lite återhämtning. Tyvärr är det lättare att lura den mentala kapaciteten än den fysiska. Har mjölksyran i benen kommit så är det bara sluta springa och börja gå. Men en hjärna som kokar kan vi fortsätta pressa – det är bara ett möte till innan dagen är slut eller jag ska bara göra matlistan också innan jag ramlar ner i soffan.

Lösningen är en vardag som är meningsfull och realistisk, där timmarnas ekvation går ihop. Dygnet har 24 timmar och veckan 7 dagar. Och vi har alla ett val med vad vi gör med TIDEN. Vad vill du göra och uppleva? Hur kan du varva aktivitet med vila? Vad kan du välja bort?

Vad som funkar för en person behöver inte göra det för en annan. Därför behöver var och en ta ansvar och aktivt arbeta med sin egen hållbarhet.

Vi erbjuder olika sätt som du & din familj kan göra vardagen mer hållbar! Läs mer nedan och beställ i vår webbshop.

 

SustainYou

Om du bestämmer dig och är tålmodig kommer 5-stegsmetoden hjälpa dig att se mönster i vardagen. Vad som ger dig energi och vad som tar din energi. Med denna kunskap kan du skapa en bättre hållbar vardag. Utöver själva 5-stegsmetoden får du varje månad kunskapsmail med inspiration och konkreta övningar för att göra ytterligare förbättringar i din vardag. Till din hjälp har du appen SustainYou. Med den håller du koll på din energinivå samt får påminnelse om och uppföljning på de vanor du vill ha i din vardag.

Appen – SustainYou

Hjälper dig att hålla koll på din energinivå och att införa nya vanor. Gratis att ladda ner i Google Play och App Store.

Nyckelfunktioner

– Följ din energinivå
– Idéer till förändring – hemma, på jobbet och för dig själv
– Personlig “kanban” (Idéer – Aktiva – Etablerade)
– Följ dina vanor & förändring
– Visuell feedback
– Prestations/genomförande statistik
– Inspiration

Reflektionskortlekar

Ställer de viktiga frågorna. Finns i två versioner:

– min hållbara vardag

– familjens hållbara vardag

Inspiration på Instagram

Följ oss på Instagram för påminnelse och inspiration om en mer hållbar vardag! Vi finns där som hallbar_vardag. 

Klicka på insta-iconen för att följa oss.

Du beställer enkelt våra produkter i vår webbshop!

Vi skickar till dig inom 24 h med leverans inom 3-4 dagar. 

Något du undrar över?

– tveka inte att maila till contact@hallbarvardag.nu