Boka oss för en föreläsning eller workshop

Stress, tidsbrist och otillräcklighet har blivit normalläget för många. Jobb och privatliv flyter samman i en alltmer digital och gränslös vardag. Frågan är inte längre om det är ohälsosamt, utan hur vi kan hålla avståndet till väggen.

Det är hög tid att utveckla den 3:e kompetensen – förmågan att ta hand om sig själv!

Det har blivit en utmaning för många av oss att både må och prestera bra utifrån hur samhället ser ut idag, och det får konsekvenser för oss. Vårt eget välmående på kort och lång sikt och vår möjlighet att göra ett bra jobb påverkas – redan långt innan vi närmar oss väggen.

Men att få till stånd en mer hållbar vardag på jobbet och hemma behöver inte vara komplicerat. Det handlar om att bestämma sig och att arbeta systematiskt och långsiktigt.

Välkommen att boka en föreläsning eller workshop som ger insikter, kunskaper och tips om dagens arbetsliv och vardag. Plus en workbook till alla att arbeta vidare med den egna hållbarheten, både på jobbet och hemma.

Ur innehållet:
– Hur hamnade vi här?
– Hur navigerar vi i detta nya landskap?
– Så utvecklar du din 3:e kompetens och blir mer personligt hållbar – på jobbet och hemma

Hur går det till?

Utifrån era önskemål anpassar vi tid och innehåll. Beroende på tid anpassas antalet övningar som görs på plats och graden av interaktion mellan föredragshållare och åhörare. Alla får en workbook som start och stöd på resan mot en hållbar vardag.

För mer information kontakta Anna, anna@hallbarvardag.nu eller ring 0708-69 78 70