PERSONLIGT HÅLLBAR PÅ JOBBET OCH HEMMA

Allt fler upplever en vardag som är svår att få ihop på olika sätt. Det är inte längre en fråga OM stressen har blivit ohälsosam utan HUR vi gör för att hålla avståndet till väggen. Hur har vi hamnat här och vad kan vi göra för att hålla i längden?

Den här kursen ger dig tid för viktig reflektion och konkreta verktyg för din egen personliga hållbarhet – både på jobbet och hemma. I kursen arbetar vi med SustainYou Myself ™ som är ett självcoachingsverktyg du kan fortsätta arbeta med på egen hand även efter samtliga gruppträffar.

INNEHÅLL:
Kurstillfälle 1 handlar om frågan “Hur har jag det?”. Fördjupning om stress och återhämtning.

Kurstillfälle 2 handlar om frågan “Vad behöver jag?”. Fördjupning om våra behov och drivkrafter.

Kurstillfälle 3 handlar om frågan “Hur gör jag?”. Fördjupning om hållbar förändring.

Kurstillfälle 4 handlar om frågan “Hur blev det?”. Fördjupning om självmedkänsla.

TID OCH PLATS:
Torsdagkvällar i Stockholm. 
2018: 15/11, 6/12 2019: 10/1 och den 31/1 kl 17.30-19.30
Kungsbron 23, Stockholm

PRIS, ANMÄLAN OCH MER INFO:
Använd gärna friskvårdsbidrag för att bekosta en del av kursavgiften.
Pris för dig som betalar privat 4800:- inkl moms
Pris för företag 4800:- exkl moms

Anmälan och mer info: 0707-224530
linda@hallbarvardag.nu

“Kursen har bidragit till mig genom att jag nu kan fokusera mer på vad som är viktigt i livet och att njuta av vardagen och här och nu! Man kan må så mycket bättre än vad man tror med rätt förändringar och en bra inställning.”

 

“Kursen har kickat igång inre processer till en förändringsresa framåt. Nu gäller det bara att fortsätta hitta motivationen och prioritera tid till reflektion och ta små steg framåt! Boken känns som ett konkret verktyg i att ta mig vidare på egen hand.”

Kursledare Marianne Princis är stressterapeut och mindfulnessinstruktör

”Jag har en lång bakgrund ifrån redovisningsbranschen. Jag kom till en punkt när jag upplevde att jag inte fick ihop vardagen längre, att jag ofta var splittrad, okoncentrerad och ständigt stressad. Idag använder jag den erfarenheten och kunskapen till att prata om de här frågorna och hjälpa andra till en hållbar vardag och ett hållbart liv.

Kursledare Linda Michelin är coach, föreläsare och medgrundare av Hållbar Vardag

”För mig har det alltid varit viktigt att så gott det går följa mitt hjärta och det som känns meningsfullt. När jag fick barn och det inte gick som på räls valde jag delvis en ny inrikting och utbildade mig inom föräldraledarskap, empatisk kommunikation och medling. Idag arbetar jag för att Hållbar Vardag ska nå ut med kunskap och verktyg för att personlig hållbarhet ska bli ett medvetet val.”