Reflektera mera

När vi vet hur vi har det så kan vi lättare göra små förändringar som leder till en alltmer hållbar vardag. Vi hjälper dig på traven med viktiga frågor förpackade som kortlekar, för dig själv eller för de vuxna i familjen.

Den här kortleken skapade vi för att stanna upp i vardagen och fundera på vad som är viktigt för oss. Hoppas att också ni får glädje av den!

Anna & Linda

Min egen hållbara vardag

32 frågekort utifrån 8 teman:
Relationer, Viktigheter, Längtan, Livet i stort, Behov, Vardagen, Tacksamhet, Personlig hållbarhet

Vi tror på att ofta stanna upp och reflektera för att kunna göra medvetna val i vardagen. Annars riskerar vi att hamna i det där ekorrhjulet som snurrar alldeles för fort. De här korten gör det lättare för dig att reflektera över frågor som är viktiga. Frågor som kan hjälpa till att skapa en vardag fylld av sådant vi mår bra av, både här och nu men också över tid.

Kan användas på många olika sätt, antingen på egen hand eller tillsammans. Se det som självcoaching för dig själv eller en god vän som också mår bra av mer egen reflektion.

PS. Kortleken är en fin gåva till dina anställda eller dina kunder. Eller som en istället-för-blomma på nästa middag!

Familjens hållbara vardag

32 frågekort utifrån följande 8 teman:
Kärleksrelation, Föräldraskap, Längtan, Familjelivet, Behov, Vardagen, Tacksamhet, Personlig hållbarhet

De här korten gör det lättare för de vuxna i en familj att reflektera över och prata med varandra om frågor som är viktiga. Frågor som kan hjälpa till att skapa en vardag fylld av sådant vi mår bra av, både här och nu men också över tid.

Kan användas på många olika sätt, antingen på egen hand eller tillsammans. Se det som självcoaching för dig själv och din partner eller ge bort till vänner som också mår bra av ökad dialog och reflektion.

PS. Kortleken är en fin gåva till dina anställda eller dina kunder. Eller som en istället-för-blomma på nästa middag!